DOK SU HAMASOVCI MASAKRIRALI PO KIBUCU, ONI SU SE SATIMA KRILI U SKLONIŠTU A onda se dogodilo - čudo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 08:38

DOK SU HAMASOVCI MASAKRIRALI PO KIBUCU, ONI SU SE SATIMA KRILI U SKLONIŠTU A onda se dogodilo - čudo (VIDEO)

Specijalna jedinica "Oketz" je ovoj majci i sinu donela vest da su na sigurnom.

Izraelska vojska na Tviteru je objavila video snimak spašavanja majke i njenog sina koji su se zatvorili u skloništu kako bi se sakrili od Hamasovih napada prošle subote.

- Nakon sati i sati provedenih u skloništu tokom Hamasovog masakra, naša specijalna jedinica "Oketz" je ovoj majci i sinu donela vest da su na sigurnom - napisali su uz snimak.

Na snimku se vide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadnici specijalne jedinice "Oketz". Oni u skloništu uveravaju ženu da su izraelska vojska i da može da im otvori vrata:

- Mi smo IDF, mi smo IDF. Sve je u redu. Kako ste? - čuje se kako govore.

After hours locked in the shelter throughout the Hamas massacre, our special unit "Oketz" delivered the news to this mother and son that they’re safe. pic.twitter.com/aByAejb0ia

— Israel Defense Forces (@IDF) October 15, 2023

Zatim im žena otvara vrata skloništa držeći se za glavu, a oni je pitaju ima li još nekoga tamo. Odgovorila je da je s njom njen sin, što se vidi i na snimku nakon što su specijalci ušli u sklonište.

- Treba li ovde da bude još neko ili ste samo vas dvoje tu? - upitali su specijalci, a žena je potvrdila da su ona i dečak tamo sami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.