DOGORELO DO NOKATA: Isplivali dokazi, Milo seli bogatstvo u inostranstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 21:04

DOGORELO DO NOKATA: Isplivali dokazi, Milo seli bogatstvo u inostranstvo

Očigledno je da je predsednik koristio period dok još uvek nije bila formirana nova Vlada Crne Gore

Da Milo Đukanović nakon poraza na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori polako pravi odstupnicu i zajedno nastoji da sa svojim poslovnim kompanjonima preostali kapital koji poseduje izmesti u inostranstvo, govori i činjenica da u poslednje vreme neretko u društvu svojih poslovnih partnera i osoba od poverenja odlazi u Dubai, gde između ostalog Đukanović sa svojom svitom boravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po nekoliko dana, u kojim prilikama često organizuje žurke zatvorenog tipa gde se troši ogroman novac, a neretko konzumira i kokain.

Ekipa "Nacionalista" je došla do ekskluzivnih informacija da je Milo Đukanović 23. novembra 2020. godine privatnim avionskim letom kompanije "Empire Aviation", otputovao iz Podgorice za Dubai. I ništa ovde ne bi bilo čudno da zajedno sa Đukanovićem pored njegove supruge Lidije i dva pilota sa Tajlanda, tada u Dubai nisu otputovali novopečeni Crnogorac i kontroverzni tajlandski političar i biznismen Taksin Šinavatra, te vlasnik najvrednijeg dela crnogorske obale i čuvar Milovog blaga Petros Statis, zatim kontroverzni biznismen i Milov drugar Zoran Ćoćo Bećirović, te funkcioner državne uprave Crne Gore i Milov kurir Željko Vukčević, kao i Božidar Vidaković iz Podgorice.

Očigledno je Đukanović koristio period dok još uvek nije bila formirana nova Vlada Crne Gore, da neopaženo i neprimetno iznese deo svog bogatstva kako bi obezbedio sebe i svoju porodicu nakon definitivnog silaska sa vlasti, a taj period je veoma blizu, možda nakon 14. marta 2021. godine i katastrofalnog poraza u najavi DPS-a na lokalnim izborima u Nikšiću, kada će Đukanoviću postati jasno da brod zvani "DPS" tone na dno i da mu više nikakav remont ne pomaže.

Uzalud se Đukanović trudi da svoje blago izmesti na sigurno, jer to nisu uspeli mnogo sposobniji diktatori pre njega, pa neće ni on, jer po onoj narodnoj "zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju". Možda će i neko od ovih Milovih saputnika jednog dana da bi zaštito sebe od krivične odgovornosti prihvatiti da oda Milove tajne i sarađuje sa Tužilaštvom Crne Gore i pošalje Đukanovića na mesto koje mu većina građana Crne Gore priželjkuje u zasluženu "penziju" na jednom mestu u blizini Danilovgrada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.