DOĐITE NA SOK I DA SE UGREJETE: Jeziva ispovest oca čije su dete pokušali da otmu na Altini -  izbegnut najgori scenario

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 00:10

DOĐITE NA SOK I DA SE UGREJETE: Jeziva ispovest oca čije su dete pokušali da otmu na Altini - izbegnut najgori scenario

Motiv žene da započne čudnu konverzaciju sa decom nije poznat

Neobičan slučaj razgovora odrasle nepoznate žene sa decom u zemunskom naselju Altina, koji se, kako kaže roditelj Nebojša R, završio molbama da deca sa njom i njenim prijateljem Turčinom uđu u automobil, podigao je Altinu na noge.

Zahvaljujući starijim dečacima izbegnuta je opasna situacija da deca zaista uđu u kola, ali motiv ove žene da započne čudnu konverzaciju sa decom nije poznat. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kako Nebojša kaže, automobil je najpre dva sata stajao kraj igrališta na kome je bilo sedmoro dece, uključujući njegova tri dečaka.

Žena koja je na kraju izašla iz automobila i otpočela razgovor predstavila se kao S. S, a njen fejsbuk profil dečaci su zapamtili, jer im je na mobilnom telefonu pokazivala fotografije navodno preminulog prijatelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.