DODELA SERTIFIKATA U NACIONALNOJ SLUŽBI ZA ZAPOŠLJAVANJE

Izvor: NTV.rs, 06.Feb.2020, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DODELA SERTIFIKATA U NACIONALNOJ SLUŽBI ZA ZAPOŠLJAVANJE

U Nacionalnoj služni za zapošljavanje podeljeni su sertifikati polaznicima koji su sa usephom završili obuke za različita zanimanja. Nezaposlena lica završila su obuku za aranžere cveća, engleski jezik, pedikir – manikir, negovatelje i poslastičare.
Preko 20. polaznika završilo je obuku za zanimanja pedikir – manikir, negovatelje, polsastičare, a 15 osoba sa invaliditetom je uspešno savladalo aranžiranje cveća i engleski jezik.
Nacionalna služba za zapošljavanje redovno >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << sprovodi obuke, a mnoge osobe nakon završeta dobiju posao. Marina Mitrović je posle obuke za poslastičara zasnovala radni odnos.
Od početka godine u Nišu je 24 hiljade nezaposlednih lica, a trenutno je u toku obuka za operatere na cnc mašinama.
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.