DOĆI ĆE MOJ ĆALE DA VAM OBJASNI SVE Uroševi prijatelji otkrili kako se ponašao MONSTRUM iz Mladenovca: Tata je rešavao njegove probleme

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 11:30

"DOĆI ĆE MOJ ĆALE DA VAM OBJASNI SVE" Uroševi prijatelji otkrili kako se ponašao MONSTRUM iz Mladenovca: Tata je rešavao njegove probleme

Prijatelj Uroša Blažić otkrio detalje iz odrastanja mladića koji je ubio osmoro, a ranio 14 osoba.

Meštani tvrde da je Uroš Blažić odranije poznat kao problematični mladić, a kako kažu voleo je da "divlja" motorom po centru, a neki sumnjaju da je imao i problema s narkoticima.

Uroš Blažić iz Dubone kraj Kraljeva izvršio je stravični masakr kada je pobio osmoro mladih i ranio 14 ljudi u selima Dubona, Malo Orašje i Šepšin.

Meštani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrde da je Uroš odranije poznat kao problematični mladić, a kako kažu voleo je da "divlja" motorom po centru, a neki sumnjaju da je imao i problema s narkoticima.

Jedan od poznanika otkrio je stravične detalje za Alo! u kojima ukazuje na njegovo bahato ponašanje.

- Znamo ga iz srednje škole! Uvek je bio problematičan! Ali ne samo da je bio problematičan već i bahat! Radio je šta god je hteo, a tata je rešavao njegove probleme. Kada su pozivali njegovu majku da dođe u školu, odgovarao bi nastavnicima: "Ma kakva keva, doći će vam moj ćale da vam objasni sve!" - navodi poznanik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.