DOČEKAN UZ NAJVIŠE DRŽAVNE POČASTI: Vučić stigao u Belorusiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOČEKAN UZ NAJVIŠE DRŽAVNE POČASTI: Vučić stigao u Belorusiju (FOTO)

Boravi u dvodnevnoj zvaničnoj poseti

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić dočekan je uz najviše države počasti u Belorusiji gde će u četvrtak i petak boravtiti u dvodnevnoj zvaničnoj poseti.

Kako je najavila Vlada Srbije, premijer Vučić imaće odvojene bilateralne susrete sa predsednikom Republike Belorusije Aleksandrom Lukašenkom i premijerom Andrejom Kobjakovim, sa kojim će prisustvovati ceremoniji potpisivanja više međudržavnih sporazuma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Srpski premijer sastaće se i sa predsednikom Saveta Republike Nacionalne skupštine Republike Belorusije Mihailom Mjasnikovičem i predsednikom Predstavničkog doma Nacionalne skupštine Republike Belorusije Vladimirom Andrejčenkom

Tokom svog boravka u Minsku, premijer Vučić će obići „Minsku fabriku automobila", gde će posetiti izložbu minske fabrike traktora i građevinske tehnike.

U okviru zvanične posete Belorusiji predviđeno je da premijer Vučić položi venac na Spomenik pobede u Minsku, a planiran je i obilazak Hrama svih svetih i Beloruskog državnog muzeja istorije Velikog otadžbinskog rata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.