Izvor: B92, 01.Jan.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOCEK NOVE GODINE U GRADOVIMA SRBIJE

Vise desetina hiljada Beogradjana uz vatromet, petarde, rakete i pesmu proslavilo je na Trgu Republike dolazak Nove godine i novog milenijuma. Docek Nove godine u Beogradu bice nastavljen danas 1. januara u podne, manifestacijom "Ulica otvorenog srca", kada ce se u Makedonskoj i Svetogorskoj ulici, koje ce biti zatvorene za saobracaj, besplatno deliti posluzenje za gradjane.

Vise hiljada Nislija je na centralnom trgu uz veliki vatromet proslavilo Novu godinu. Nekoliko hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vranjanaca docekalo je 2001.godinu u centru grada, igrajuci u najvecem kolu koje je zapamceno u ovom gradu. Docek Nove godine u Vranju obelezen je vatrometom i pucnjavom, a slavlje je trajalo do ranih jutarnjih casova. Nekoliko hiljada Cacana docekalo je 2001. godinu na centralnom gradskom trgu u organizaciji Skupstine opstine. U ponoc su zvona sa cacanske crkve oznacila pocetak treceg milenijuma.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.