DOBROTVOR

Izvor: Kurir, 15.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBROTVOR

Pevač Miroslav Ilić na kladionici osvojio 55.000 dinara, koje je poklonio deci u Zvečanskoj

Već tri decenije popularni folk pevač, Miroslav Ilić prošle nedelje je na poziv novinara iz Mocart sporta popunio kladioničarski tiket i osvojio oko 55.000 dinara za Dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici u Beogradu. Naime, Miroslav se odazvao kolegama da u redovnoj rubrici „Tiket uz kaficu“ popuni tri varijante klađenja, i odmah najavio da će eventualni dobitak pokloniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pomenutoj beogradskoj ustanovi i deci koja odrastaju bez roditelja.

- Gospodin Ilić se zaista rado odazvao pozivu naše redakcije na ovu humanu akciju, iako je prilično zauzet organizovanjem svog velikog koncerta, koji uskoro treba da se održi u Areni. Odmah je naglasio da eventualni novac preusmerimo na račun dece iz Zvečanske, pa mu se i ovoga puta zahvaljujemo zbog velikodušnog gesta - rekao nam je Oliver Đurić, odgovorni urednik Mocart sporta.

Popularni „slavuj iz Mrčajevaca“ tim povodom izjavio je za Kurir:

- Smatram da su obaveze javnih ličnosti da u ovakvim prilikama brzo reaguju i pomognu onima koja takva pomoć zaista treba. Eto, meni se posrećilo da pomognem ovoliko, a nadam se da će me vaše kolege češće pozivati da im predvidim rezultate utakmica, jer to jeste moj hobi, na kome sam dosad nekoliko puta dobijao pristojne pare. Često odigram zajednički tiket i sa Borom Čorbom, koji među nama pevačima važi za pravog majstora sportske kladionice - rekao nam je Miroslav Ilić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.