DOBRO SE PRIPREMITE! Danas nas očekuje OZBILJNO naoblačenje, a OVI delovi Srbije biće na udaru KIŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 08:49

DOBRO SE PRIPREMITE! Danas nas očekuje OZBILJNO naoblačenje, a OVI delovi Srbije biće na udaru KIŠE

Spremite kišobrane

Sutra se u Vojvodini, zapadnoj Srbiji, Šumadiji, Velikom Pomoravlju i Timočkoj Krajini očekuje pretežno oblačno i hladnije vreme uz kišu i lokalne pljuskove. Nasuprot tome, u ostalim delovima zemlje, južnije od ovih oblasti, očekuje se izmena sunčanih i oblačnih perioda.

U drugom delu dana, očekuje se pojava češće kiše, praćena lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na planinama se očekuje i sneg. Vetar će biti slab >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do umeren, dolazeći iz različitih pravaca, dok će na jugu Banata, donjem Podunavlju i Braničevu biti jak, jugoistočni, s jutarnjim i pre podnevnim udarima olujne jačine. Temperature će se kretati od tri do 15 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, hladno i kišovito, uz slab do umeren vetar iz istočnog i jugoistočnog pravca, uz temperaturu do 9 stepeni.

Pretežno oblačno u petak pre podne s retkom kišom u brdsko-planinskim predelima, razvedravanje po podne; suvo i toplije vikendom, dok se u nedelju kasno popodne očekuje novo naoblačenje s kišom, a od početka sledeće sedmice pretežno oblačno s čestim pljuskovima i padom temperature.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.