DOBRE VESTI! U OVOM GRADU U SRBIJI JE SITUACIJA ZNATNO BOLJA: Otvaraju se pijace, bazeni i dalje na čekanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 16:30

DOBRE VESTI! U OVOM GRADU U SRBIJI JE SITUACIJA ZNATNO BOLJA: Otvaraju se pijace, bazeni i dalje na čekanju

Vranjanci će ovog vikenda moći da pazare na gradskim pijacama, ali će na otvaranje bazena morati još da pričekaju.

Gradski štab za vanredne situacije u Vranju doneo je odluku o ponovnom otvaranju zelenih pijaca. Odluka podrazumeva obavezno poštovanje svih preventivnih mera zaštite, što znači da će i prodavci i kupci biti u obavezi da nose zaštitne maske i rukavice. Poštovanje ovih mera kontrolisaće zaposleni u "Komradu", Komunalnoj policiji i Komunalnoj inspekciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, tri otvorena bazena na teritoriji grada još neće moći da prime kupače željne osveženja. iz lokalnog kriznog štaba, pijaca je, ipak, "životna potreba", što se ne može reći i za bazene.

- Pratimo svakodnevno sve parametre epidemiološke situacije u gradu i čim budu osetno povoljniji, daćemo i zeleno svetlo za otvaranje bazena - kaže izvor.

Najpopularniji otvoreni bazen u okrugu, onaj u Vladičinom Hanu, dobio je dozvolu lokalnih vlasti da svoja vrata za kupače otvori od 1. avgusta, svakako uz poštovanje epidemioloških preventivnih mera. U renoviranje i opremanje hanska opština je uložila preko 15 miliona dinara, što je ovaj objekat učinilo još popularnijim za posetioce.

Otkako je otvoren, hanski bazen je pun kupača iz Vranja, ali i Leskovca, Surdulice, Bujanovca, Trgovišta, Vlasotinca i drugih mesta sa juga Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.