DOBRE VESTI IZ SRPSKE OPŠTINE: Situacija sa koronom se znatno poboljšala, vlasti ukinule vanrednu situaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 16:21

DOBRE VESTI IZ SRPSKE OPŠTINE: Situacija sa koronom se znatno poboljšala, vlasti ukinule vanrednu situaciju

Odluka o uvođenju vanredne situacije doneta je 25. novembra prošle godine.

U Velikom Gradištu je ukinuta vanredna situacija, a odluku o tome predsednik opštine Dragan Milić obrazložio je činjenicom da su prestali razlozi za proglašenje.

Odluka je doneta na osnovu zaključka Opštinskog štaba za vanredne situacije, a koji je donet na osnovu izveštaja Doma zdravlja Veliko Gradište od 15. januara u kome se navodi da je poboljšana epidemiološka situacija i smanjen broj obolelih od kovida 19.

Odluka o uvođenju vanredne situacije doneta je 25. novembra prošle godine, navedeno je na sajtu opštine Veliko Gradište.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukinuta vanredna situacija u Velikom Gradištu

Izvor: Danas, 18.Jan.2021

Predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji ove podunavske komune a formiran je kol centar za građane kojima su potrebne dodatne informacije vezane za masovnu imunizaciju stanovništva protiv virusa korona.

Nastavak na Danas...

DOKAZ DA KORONA POLAKO GUBI BITKU: Još jedna opština u Srbiji ukinula vanrednu situaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021

Prema podacima Doma zdravlja na području opštine došlo do poboljšanja epidemiološke situacije, u poslednjih nekoliko sedmica znatno je smanjen broj inficiranih građana...U skladu sa zaključkom Štaba za vanredne situacije opštine Mali Zvornik, donetim po preporuci Doma zdravlja, predsednik opštine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.