DOBITNIK PULICEROVE NAGRADE OPLEO PO BAJDENU: Ima šanse da se nađe na listi najglupljih američkih predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 21:19

DOBITNIK PULICEROVE NAGRADE OPLEO PO BAJDENU: "Ima šanse da se nađe na listi najglupljih američkih predsednika"

Komentarisao je slučaj "Severnog toka"

Američki publicista Simor Herš, dobitnik Pulicerove nagrade, optužio je američkog predsednika Džozefa Bajdena za glupe postupke.

- Bajden zasigurno ima šanse da se nađe na listi najglupljih američkih predsednika nakon Drugog svetskog rata. Dizanje u vazduh cevovoda za snabdevanje gasom saveznika kako bi nemački kancelar imao problema sa progresom zemlje i grejanjem u domovima građana nije pametno - izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je novinar za nemačko izdanje "Tichys Einblick".

Novinar je ranije izjavio da je neminovno da aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden doživi političku katastrofu zbog napada na gasovode "Severnog toka".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.