DOBIO SLUŽBENI BICIKL!

Izvor: Kurir, 24.Sep.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBIO SLUŽBENI BICIKL!

SMEDEREVO - Urednik filmskog programa u smederevskom Centru za kulturu Goran Zečević (48) dobio je službeni bicikl da raznosi po gradu propagandni materijal za filmove i druge programe iz kulture.

Zečević, profesor geografije, svakodnevno prelazi do 50 kilometara raznoseći po gradu reklamni materijal za filmske i druge programe Centra za kulturu. Dobijeni bicikl Zečeviću je prvi službeni, a treći dvotočkaš za 20 godina rada u Centru za kulturu. Prvi mu je neko ukrao dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << postavljao plakate u reklamni izlog u centru Smedereva, drugi je, u vreme kada je novi direktor Milan Mišić došao prošle godine na mesto direktora, bio u raspadanju.

Mišić je to zapazio i, nikoga ne obaveštavajući, kupio je radniku bicikl sa 21 stepenom prenosa, sa šimano glavama i menjačem, što su neophodni elementi dobrog bicikla za brdske vožnje jer je Smederevo izuzetno brdovito.

Kada je prodavac čuo za koje namene Centar za kulturu kupuje bicikl, besplatno je dodao i namontirao korpu za propagandni materijal. Zečević je pozvan da hitno dođe s odmora, a kada je u svojoj kancelariji video nov bicikl, nije mogao da veruje da mu je to prvo službeno vozilo.

Kada se povratio od iznenađenja, "oprobao" je bicikl na dugoj i teškoj stazi: odvezao se do Beograda. To je tura od 100 kilometara koju je Zečević prezadovoljan izvezao za nešto više od dva i po sata.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Urednik filmskog programa dobio službeni bicikl

Izvor: Filmske.com, 25.Sep.2010, 13:45

Urednik filmskog programa u smederevskom Centru za kulturu Goran Zečević (48) dobio je službeni bicikl da raznosi po gradu propagandni materijal za filmove i druge programe iz kulture. .Zečević, profesor geografije, svakodnevno prelazi do 50 kilometara raznoseći po gradu reklamni materijal za filmske...

Nastavak na Filmske.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.