DOBIO JE JEDNU ZABRANU: Vozač čija je žena nastradala u nesreći kod Šapca pušten iz pritvora

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2022, 09:11

DOBIO JE JEDNU ZABRANU: Vozač čija je žena nastradala u nesreći kod Šapca pušten iz pritvora

Rupcov je posle saobraćajne nesreće testiran i utvrđeno je da u krvi nije imao alkohol

Roman Rupcov, suprug stradale Elene, koji je upravljao vozilom u kome je žena poginula, posle saslušanja pred Osnovnim javnim tužilaštvom pušten je na slobodu uz meru zabrane napuštanja boravišta.

Rupcovu je oduzeta putna isprava i vozačka dozvola.

Da podsetimo, on se nalazio za upravljačem vozila koje je sletelo sa puta i udarilo u bankinu. U udesu kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šapca je poginula njegova supruga, a on i troje dece prošli su bez povreda.

- Određena mu je blaža mera, koja, ukoliko je prekrši, može biti zamenjena pritvorom. Tužilaštvo od suda nije tražilo pritvor za sada. Kako se radi o ruskom državljaninu, on ima meru zabrane napuštanja teritorije Srbije - rečeno je u OJT Šabac.

.

- Njegov branilac predložio je sklapanje sporazuma zbog nesreće, ali to još uvek nije realizovano - kaže izvor.

Podsetimo, porodica Rupcov iz Sibira se letos doselila u Sremsku Mitrovicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.