DOBILA OTKAZ JER JE PREDEBELA Erin Hiterton otkrila zašto više nije u Viktorijinom jatu

Izvor: Blic, 08.Apr.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBILA OTKAZ JER JE "PREDEBELA" Erin Hiterton otkrila zašto više nije u Viktorijinom jatu

Supermodel Erin Hiterton, koja je bila deo Viktorijinog jata punih pet godina, otkrila je u nedavnom intervjuu pravi razlog zašto je morala da prekine saradnju sa ovim prestižnim brendom donjeg veša.

Tako je manekenka, koja je svojevremeno uspela da osvoji i srce holivudskog neženje Leonarda Dikaprija, otkrila u intervjuu za

"Time magazine", da su joj kreatori brenda sugerisali da mora malo da smrša kako bi mogla da učestvuje u godišnjoj reviji Viktorija Sikret >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << brenda.

Naime, Erin je zadnji put šetala na godišnjoj reviji ovog prestižnog brenda 2013. godine, nakon čega je, zbog pritiska modne industrije, rešila da odustne.

- Takav pritisak je izazvao kontraefekat kod mene. Puno sam vežbala ali nisam mršavila, kao da mi je moje telo pružalo otpor. Sećam se da sam jednu noć došla iz teretane, pogledala se u ogledalo i pomislila da je najbolje da prestanem da jedem - prisetila se Erin, koja je nakon odlučila da se odrekne "anđeoskih" krila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.