DOBICES UNUCE Ovu reakciju buduceg deke pogledalo je vise od 2 miliona ljudi

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBICES UNUCE Ovu reakciju buduceg deke pogledalo je vise od 2 miliona ljudi

Reakcije na vest da stiže beba uvek su drugačije - suze, smeh, pa ponekad čak i psovke. Ali reakcija ovog budućeg deke će vas oduševiti...

Ima li lepših vesti od onih da ćemo se ostvariti u roditeljskoj ulozi? Sigurno da ne, ali to nisu divne vesti samo za buduće roditelje, već i za buduću baku i deku.

Bake i deke kažu da je ljubav prema unučetu nešto posebno i sasvim drugačije od ostalih ljubavi, te stoga ne čudi zašto su na internetu najpopularniji >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << upravo snimci koji prikazuju rekacije na vest da će stići unuk ili unuka.

Jedna buduća mama napravila je pravo iznenađenje za svoje roditelje. Ona je u sobi, u kojoj je prethodno na zidu napravila originalan kolaž koji otkriva da je u drugom stanju, postavila i skrivenu kameru.

Njihove reakcije bile burne, ali su se razlikovale. Dok buduća baka nije skrivala oduševljenje, deka je sačekao da ostane sam, a onda je usledilo nešto zbog čega ovaj video ima više od dva miliona pregleda.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.