DOBACIVAO IM JE, A ONDA OTIŠAO PO NOŽ DO OBLIŽNJE ŠUME Komšije otkrile nove detalje ubistva na Čukarici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 22:56

"DOBACIVAO IM JE, A ONDA OTIŠAO PO NOŽ DO OBLIŽNJE ŠUME" Komšije otkrile nove detalje ubistva na Čukarici (FOTO)

Na terenu su jake policijske snage.

Prilikom sukoba na Čukarici kod Osnovne škole "Miloš Crnjanski" jedan mladić (31) je ubijen, a drugi teško ranjen (27) dok je napadač pobegao.

Prema informacijama sa lica mesta, pokrenuta je akcija "Vihor" i očekuje se da napadač bude brzo uhapšen.

Jake policijske snage raspoređene su oko škole i obližnjim ulicama.

Na terenu su i forenzičari i interventne jedinice.

Kako smo pisali ranije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubijeni mladić je imao četiri uboda na telu, dok je povređeni mladić uboden nožem u rame i rebro.

 Komšija kaže da je napadač prvo prišao mladićima i dobacivao im, a potom otišao po nož i izbo ih.

- Moj sinovac je bio tu. Njih trojica su sedeli pored škole. Prišao im je momak u počeo da dobacuje, oni su malo reagovali, a on je otišao do obližnje šume, uzeo nož i izbo ih. Ubijeni je radio u Lazarevcu i stalno je ovuda šetao vučjaka. Bio je dobar momak, sinoć smo sedeli zajedno - kaže komšija ubijenog mladića za Večernje Novosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.