Izvor: Blic, 27.Jan.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO TAKSIJA "NA TRI KLIKA" Beogradski taksi lansirao novu aplikaciju

Beograđani, ali i mnogobrojni turisti koji posećuju naš grad, od sada zahvaljujući modernim tehnologijama mogu da naruče taksi vožnju “na tri klika”.

Beogradski taksi je lansirao novu mobilnu aplikaciju, domaće proizvodnje, koja omogućava korisnicima da dođu do taksi vozila još brže i sigurnije. Neophodno je samo da ukucaju svoj broj telefona i adresu gde se nalaze, i kroz nekoliko sekundi dobiće porukicu sa brojem i slikom vozila i informacijom za koliko minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stiže.

Aplikacija nudi i dodatnu pogodnost jer u svakom trenutku možete da izračunate koliko će vas, od prilike, koštati vožnja. Aplikacija se preuzima u Gugl plej prodavnici, a Beogradski taksi tokom promotivnog perioda nudi poklone svima koji na ovaj način naruče vožnju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.