DO SADA NEVIĐENE FOTKE: Tinejdžer Putin, Ajnštajn u patofnicama, džudista Bin Laden...

Izvor: Kurir, 26.Maj.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO SADA NEVIĐENE FOTKE: Tinejdžer Putin, Ajnštajn u patofnicama, džudista Bin Laden...

Pogledajte galeriju poznatih i slavnih ličnosti koje su svojim pronalascima i dostignućima promenile svet

Život poznatih u današnje vreme skoro, pa da ne može da funkcioniše bez paparaca i fotografa koji ih prate u stopu.

Međutim, nekada tako nije bilo, pa su tadašnje zvezde dosta lakše živele i uspevale da sakriju privatni život od očiju javnosti.

Današnje vreme, ispunjeno je "jednodnevnim zvezdama" koje se pre ugase nego što zasijaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije ni nalik nekadašnjem, kada su živeli oni kojima se svet i danas divi.

Pred vama su fotografije iz njihovog života koje nisu nikada objavljivane. Moguće da ste pojedine videli, ali neke će vas zaista zapanjiti kao što je ona gde je Osama bin Laden na džudo treningu, ili Džimi Hendriks kako svira gitaru u vojsci.

Uz fotografije iz života istorijskih ličnosti, nalaze se neke i koje su ovekovečile i istorijske događaje koje će vas, takođe fascinirati.

Još fotografija pogledajte ovde.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.