DJilas najavio završnu konvenciju i setnju povodom jedanaest godina od ubistva Zorana Djindjica

Izvor: Beta Video, 10.Mar.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJilas najavio završnu konvenciju i setnju povodom jedanaest godina od ubistva Zorana Djindjica

BEOGRAD- Predsednik Demokratske stranke Dragan Djilas najavio je da će ta partija u sredu, 12. marta, na 11. godišnjicu ubistva premijera i lidera stranke Zorana Djindjića organizovati šetnju u Beogradu, a ujedno će na Trgu Republike biti održan i završni predizborni skup. SSetnja će ići takozvanom ``medijskom trasom`` kroz centar grada. (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS organizuje šetnju u znak sećanja na Djindjića

Izvor: Beta, 10.Mar.2014

BEOGRAD, 10. marta 2014. (Beta) - Demokratska stranka (DS) će u sredu, 12. marta, na 11. godišnjicu ubistva premijera i lidera stranke Zorana Djindjića organizovati šetnju u Beogradu, a ujedno će na Trgu Republike biti održan i završni predizborni skup...Kako je za agenciju Beta rekao predsednik...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.