DJB: Spremni za gradske izbore

Izvor: Mondo, 25.Sep.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DJB: Spremni za gradske izbore

Pokret DJB je spreman da na beogradske izbore izađe samostalno, ali i da razgovara o koaliciji ako bude potrebno, rekao je danas poslanik DJB Dušan Pavlović.

Foto: YouTube/screenshot

On je novinarima u Skupštini rekao da moguće prevremeno raspisivanje izbora u Beogradu pokazuje da se vlast uplašila.

Upitan da li bi podržali ideju pokreta Dveri da se izbori bojkotuju, Pavlović je rekao da to ima smisla ako bi cela opozicija bila ujedinjena u bojkotu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Razmislili bismo o tome ukoliko bi cela opozicija bojkotovala, ali ima opozicionih stranaka koje to nisu i sarađuju sa vlašću", rekao je Pavlović.

Samostalni poslanik Đorđe Vukadinović rekao je da su apeli opozicije da u što širem sastavu nastupe na izborima u Beogradu dobra ideja, ali da su za to male šanse.

"Pozivam kolege iz opozicije da se ujedine u što širem frontu. Ovi izbori nisu prilika za ideološka sučeljavanja, već za borbu za što veću podršku građana", rekao je Vukadinović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DJB spreman da na izbore u Beogradu ide samostalno, a spreman i na razgovore

Izvor: Beta, 25.Sep.2017

Poslanik pokreta Dosta je bilo Dušan Pavlović izjavio je danas da je taj pokret spreman da izadje samostalno na prevremene izbore za gradsku vlast Beograda, nagoveštene za decembar, ali spreman je i na razgovore s drugim opozicionim strankama i organizacijama.On je novinarima u Skupštini Srbije rekao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.