(DIY TRIKOVI) Jesen je stigla, iskoristite prazne tegle i opalo lišće i napravite magiju od svog doma

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Okt.2017, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(DIY TRIKOVI) Jesen je stigla, iskoristite prazne tegle i opalo lišće i napravite magiju od svog doma

Jesen je uveliko pokucala na naša vrata, a mi smo za vas spremili nekoliko prelepih ideja za dekoraciju doma. Lako se prave, ne treba vam puno ni novca ni materijala, a vaš dom će svakako odisati toplinom uz njih, jer jesen nosi tople tonove boja.
Za ovu dekoraciju, sve što vam je potrebno je nekoliko praznih tegli, nekoliko svećica, jesenje lišče i neka tkanina koju ćete oblepiti oko svećnjaka, odnosno tegle, i romantično jesenje uživanje može da počne:

Vazu sa cvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zamenite sa ovom dekoracijom:

Sve što vam je potrebno je sprej zlatne boje koji možete kupiti u bilo kojoj farbari, neka stara ikebana koju ćete naprskati sprejem i jesenje lišće koje ćete poprskati diskretnim šljokicama.
A pogledajte ovo prelepo lišće!

Potrebno vam je: lišće lepog oblika, lepak, šljokice i tanka trakica. Na lišće stavite lepak, i dok se lepak još nije osušio pospite šljokice po njemu.
Kad se lepak osuši, pažljivo probušite malu rupicu kroz koju ćete provući satensku traku i okačite svoje blistavo lišće gde god želite. Sigurni smo da će privući pažnju a dom učiniti toplim, prijatnim i originalnim!
Napravite još jedan svećnjak u jesenjem fazonu:

Sve što vam je potrebno je neka čaša koju ne koristite.
Napunite je žirevima i pletenim grančicama (ili nečim drugim, pustite mašti na volju), odozgo stavite sveću (preporučujemo neku mirisnu sa mirisom cimeta, čokolade, ili vanile), i prosto: uživajte…

Jesen je zaista inspirativno godišnje doba, pa iskoristite je!
Ako vam se sviđaju ovakvi tekstovi, pratite na Fejsbuku Kako da trikove.
(Jasmina R.)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.