DIVLJANJE ZBOG F-16: Hrvatski ministar odbrane lomio u Saboru, pa plakao pred novinarima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJANJE ZBOG F-16: Hrvatski ministar odbrane lomio u Saboru, pa plakao pred novinarima (VIDEO)

Burna sednica hvatskog sabora nakon jednomesečng odmora zbog novogodišneg praznika, a tokom diskusije o mnogim vrhućim temama, najviše o propaloj kupovini bombardera F16 Barak, poslanik najuticjnije opozicione SDP, Goran Maras, je usmerio prema premijeru Andreju Plenkoviću avion od papira, a novi incident priredio je ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević

"Indeks" prenosi da je ministar obrane Damir Krstičević "potpuno podivljao u Saboru. Ljutito, uz povike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pod je divljački bacio maketu aviona koju mu je donio SDP-ovac Franko Vidović".

Kad je jednu predavao Plenkoviću, Krstičević mu je drugu besno iščupao iz ruke i bacio na pod.

- Potpredsedniče vlade, smirite se", reagovao je Jandroković, koji je s mesta još vikao prema Vidoviću.

- Molim vas da se smirimo i da nastavimo dalje da radimo - rekao je Jandroković.

Posle toga, Krstičević je uz suze novinarima rekao da se protiv njega vodi kampanja, aludirajući na krivičnu prijavu u Srbiji zbog ratnih zločina njegovih jedinica.

- Ja sam ratni general, sad sam ministar odbrane… Morate razumeti, ja sam ratnik. Verujte mi, u ovom procesu je Hrvatska sve učinila da ova vlada reši problem koji je bitan za Hrvatsku. Jasno je da neki ne žele uspeh ovog projekta, jer ovim jačaju hrvatska vojska i Hrvatska. Vidite šta se sve radi, vidite koja se kampanja vodi. Nije legitimno da mi donosi makete. To je poniženje. Tako se to ne radi vojniku. Da li je trebalo ja da donesem SDP-u MiG 21 - rekao je uz suze Krstičević novinarima.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UMALO TUČA U SABORU ZBOG SRBIJE: Plenkoviću poslanik rekao da je ANEMIČAN, a onda je hrvatski premijer krenuo ka njemu da se obračunaju (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Jan.2019

Nakon što je u Saboru živce izgubio ministar Damir Krstičević zbog makete aviona koju je dobio, čini se da su živci popustili i hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.