DIVLJAJU, UDARAJU PO KLUPAMA, VREĐAJU ANU BRNABIĆ: Sramno ponašanje opozicije na današnjoj sednici Skupštine

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 19:34

DIVLJAJU, UDARAJU PO KLUPAMA, VREĐAJU ANU BRNABIĆ: Sramno ponašanje opozicije na današnjoj sednici Skupštine

Nastavlja se nedolično ponašanje
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić zahvalila je poslanicima koji su joj dali poverenje i odmah je prešla na sledeću tačku dnevnog reda - izbor potpredsednika, nakon čega su poslanici opozicije počeli da divljaju.
- Obaveštena sam da su konsultacije obavljene, da se postigla saglasnost oko potpredsednika Narodne skupštine i radnih tela - rekla je Brnabić.
Brnabić je rekla da je utvrđena lista kandidata za potpredsednike: Sandra Božić (SNS), Marina Raguš (SNS) Edin Đerlek (Stranka pravde i pomirenja), Jovan Janjić (Mi - glas iz naroda dr Branimir Nestorović), Elvira Kovač (SVM), Snežana Paunović (SPS).
Odlučeno je da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.