DIVLJA ZVER UBILA DEČAKA (8) NA PECANJU PRED OČIMA RODITELJA: Gledali smo kako mu odseca glavu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 16:21

DIVLJA ZVER UBILA DEČAKA (8) NA PECANJU PRED OČIMA RODITELJA: "Gledali smo kako mu odseca glavu" (FOTO)

Sada su otkrivene kosa i kosti koje pripadaju detetu.

Hulio Otero Fernandez (8) odvučen je u dubinu reke Matina u Limonu u Kostariki, pred svojom šokiranom porodicom dok je veslao u vodi.

Roditelji i njihovo petoro dece posetili su tu oblast na pecanju kada se 30. oktobra dogodila tragedija.

Sada su otkrivene kosa i kosti koje pripadaju detetu.

Jedan rođak je rekao da su videli kako veliki krokodil odseca dečaku glavu pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je njegove ostatke odvukao pod vodu.

Mali Hulio se igrao do kolena u reci kada ga je veliki reptil napao.

Njegovi roditelji, Don Hulio Otero i Margini Fernandez Flores, užasnuto su gledali kako njihovog sina krokodil odvlači iz vidokruga - da ga nikada više ne vide.

#Lamentable Un cocodrilo se traga a un niño nicaragüense en Costa Rica. El pequeño de 9 años fue identificado como Julio Otero Fernández.

Tomado de @laprensa pic.twitter.com/ULacr8pzI1

— PanamaTimespty (@PanamaTimesPTY) November 29, 2022

Mojoj ženi je najteže bilo da vidi kako krokodil pluta sa telom našeg sina - rekao je otac nesrećnog dečaka.

Huliovi roditelji su se pre četiri godine preselili na karipsku obalu Kostarike iz Nikaragve da bi radili na plantaži banana.

Julio Otero Fernández: How 12ft crocodile rips off boy’s head and swallows him leaving parents to find his body in beast’s stomach https://t.co/1YY1i6sKod

— NsemWoKrom.com (@NsemWoKromNews) November 29, 2022

Par je obećao da će se vratiti u Nikaragvu kako bi se uverili da njihovo preostalo četvoro dece, starosti između 16 i tri godine, budu bezbedni od krokodila, zaštićeni u susednoj Kostariki.

- Nemoguće je da nastavimo da živimo u Matini, jer u svakom uglu kuće nalazimo nešto što nas podseća na Hulita. To nam nanosi toliko bola. Neću ostati ovde zato što su ove životinje sposobne da napuste reku i da napadnu još ljudi. Istina je da je zastrašujuće da će se ovako nešto ponoviti - rekla je dečakova majka.

Lovac je 26. novembra pratio osumnjičenog predatora i ubio ga pre nego što je pobegao sa lica mesta jer je u Kostariki ilegalno ubijanje krokodila.

Nakon što je misteriozni lovac ubio gmizavaca, lokalni stanovnici su pronašli telo krokodila i rasekli ga.

Prema izveštajima, stanovnici su u stomaku krokodila pronašli ljudsku kosu i kosti za koje se veruje da pripadaju malom Huliju.

Majka žrtve potvrdila je da su unutar životinje pronađene dlake i dve kosti.

- Krokodil je ubijen, ne znam ko je to uradio, ali su ga ubili i našli su deo tela mog deteta. Našli su male dlake i kosti. Životinja je mrtva, za mene je veliko olakšanje što su je ubili. Voleo bih da ih sve pobiju da nijedna porodica više nikada ne prolazi kroz ovakav bol - rekla je dečakova majka.

Ljudski ostaci su predati lokalnim vlastima da izvrše DNK testove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.