DIVLJA ŽIVOTINJA PROŠETALA CENTROM! Zver zbog snega u gradu tražila hranu - ovo nije prvi put

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2021, 13:02

DIVLJA ŽIVOTINJA PROŠETALA CENTROM! Zver zbog snega u gradu tražila hranu - ovo nije prvi put

ovo nije prvi put da predatori uznemiravju žitelje Nove Varoši u centru

Centrom opštine Nova Varoš oko 21 sat prošetao se, kako kažu očevici, neobičan ali i opasan gost. Dejan Svičević siguran je da je u blizini zgrade u kojoj živi ugledao vuka, za kog pretpostavljaju da je u potrazi za hranom obilazio oko kontejnera , a zatim nastavio svoju šetnju dalje ka Autobuskoj stanici. Ova poseta i ne bi trebalo da čudi jer sneg pada satima, pa je životinja prateći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beli pokrivač iz šume stigla i do naseljenog mesta.

- Prvo sam pomislio da se radi o psu lutalici, međutim nakon što sam životinju ugledao na svetlosti, nema dileme da je to vuk. Ranije sam imao priliku da na planini Jadovnik u više navrata vidim vuka i zato sa sigurnošću mogu reći da je upravo taj predator prošetao centrom Nove Varoši - rekao je za RINU Dejan.

Inače, , jer su ih pre nekoliko meseci redovno posećivali i jazavci, koji su među meštanima sejali strah.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.