DIVLJA PUCNJAVA NA ULICI: Otvorena vatra na prolaznike, meci leteli na sve strane, čovek puzao kako bi se spasio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 19:22

DIVLJA PUCNJAVA NA ULICI: Otvorena vatra na prolaznike, meci leteli na sve strane, čovek puzao kako bi se spasio! (VIDEO)

Naneta je značajna šteta

Video snimak objavljen je na Internetu gde se vidi kako je grupa muškaraca započela divlju pucnjavu u ulici Bruklin - meci su leteli na sve strane i oštetili su dva parkirana automobila.

Pucnjava je započela oko 12:50 na aveniji St. Marks u blizini Bruklin Avenije u Kraun Heigtsu, kada se najmanje jedna osoba u limuzini tamne boje zaustavila i ispalila više metaka u grupu koja je stajala na trotoaru, prema navodima policajaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na snimku se vidi i čovek koji puzi po ulici pored parkiranih automobila.

Na snimku se vide trojica muškaraca koji su stajali na trotoaru, od kojih su dvojica potom počeli da trče i da pucaju.

Prema navodima policije, niko nije povređen, ali su oštećena dva automobila koja su bila parkirana.

Vlasti i dalje tragaju za osumnjičenima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.