DIRLJIVO: Tražio je od mame da nahrane beskućnika, ceo restoran je plakao!

Izvor: Kurir, 20.Maj.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIRLJIVO: Tražio je od mame da nahrane beskućnika, ceo restoran je plakao!

Dečak iz Alabame je doveo do suza zaposlene u „Waffle House“ restoranu kada je pitao majku da kupi večeru beskućniku

Ava Faulk je rekla da je njen sin, Džošija Dankan (5) molio majku da kupi hranu čoveku koji je stajao ispred restorana u Pretvilu.

Džošija je pitao majku šta znači biti „beskućnik“? Ava je rekla sinu da to znači da on nema dom.

"Gde mu je kuća? Gde mu je porodica? Gde on drži namirnice?", sin je pitao majku. Dečak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je bio zabrinut što čovek nema šta da jede i molio je majku da mu kupi obrok u restoranu. Majka se složila sa sinom i Džošija je odlučio da odnese čoveku da jede.

"Moj sin je skočio i pitao čoveka da li mu treba meni i rekao mu je da može da naruči šta god poželi", rekla je majka.

Čovek je rekao da je u redu da mu uzmu samo čizburger, ali se Faulkova potrudila da objasni čoveku da može da naruči šta god hoće.

Kada je čovek upitao da li može da dobije malo slanine, Ava je rekla da može da dobije koliko želi. Svi, uključujući i beskućnika, su se rasplakali. To je momenat koji će ova majka zauvek pamtiti.

"Posmatrajući mog sina kako je raznežio 11 ljudi u restoranu je najveći blagoslov roditeljstva koji sam doživela", rekla je majka.

(Žena)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nejgov humani potez je rasplakao ceo restoran: Petogodišnji dečak nahranio beskućnika! VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Maj.2015, 12:07

Iako ima samo pet godina, ovaj dečak pokazao je da se humanost stiče od malena, te je svojim neverovatnim potezom uspeo da rasplače sve...Zajedno sa svojom mamom petogodišnji dečak ručao je u jednom restoranu u Alabami, a nakon što je kroz prozor ugledao neugledno odevenog čoveka, upitao je majku...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.