Izvor: B92, 18.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTORA BORBE ODREDJUJE DOS, DIREKTORA TANJUGA SNP

Predstavnici Socijalisticke narodne partije i Demokratske opozicije Srbije razgovarali su o raspodeli funkcija u saveznim organima, saveznim javnim ustanovama i javnim preduzecima. Potpredsednik SNP Srdja Bozovica rekao je agenciji Beta da na sastanku nisu pominjana konkretna kadrovska resenja, vec je, prema proporiciji iz koalicionog sporazuma 56:44 odsto, vrsena raspodela izmedju DOS-a i SNP-a. Prema postignutom dogovoru, direktor Savezne javne ustanove "Borba" bice iz DOS-a, njegov zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz SNP-a. I direktor RTV Jugoslavija, glavni i odgovorni urednik Radio Jugoslavije i zamenik urednika televizije "YU info" bice iz DOS-a, a zamenici iz SNP-a. SNP ce odrediti i direktora Tanjuga.

Bozovic je rekao da sa DOS-om jos nije postignut dogovor oko mesta guvernera Narodne banke Jugoslavije. On je napomenuo da nisu zavrseni razgovori ni o raspodeli mesta u jugoslovenskoj diplomatiji i raspodeli mesta u pravosudnim organima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.