DIREKTOR SDPR: Oglas za posao se vrti na lokalnim tv stanicama, nema partijskog zapošljavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIREKTOR SDPR: Oglas za posao se vrti na lokalnim tv stanicama, nema partijskog zapošljavanja

Direktor SDPR Jugoslav Petković odgovorio na optužbe vojnog analitičara Aleksandra Radića

Vojni analitičar Aleksandar Radić je juče na jednoj televiziji,  komentarišući aktuelni Sajam naoružanja "Partner", koji se odvija u Beogradu, izjavio da kompanija namenske industrije Yugoimport SDPR "funkcioniše kao partijska firma SNS.

-Srpska namenska industrija je u konstantnom usponu, ona postaje jedan od glavnih motora naše industrije.  Samo 2016. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dakle za godinu dana, SDPR je imala veću dobit nego za 12 godina, odnosno od 2000. pa sve do 2012. godine. Koliki je značaj namenske industrije najbolje govori činjenica da bi izvoz u narednih pet do šest godina mogao da premaši iznos od milijardu evra. Domaća vojna industrija može da izveze sve što proizvede, zato što imamo kvalitetno oružje. Širimo se, otvaramo nove fabrike, sledeća je u Uzićima, i zapošljavamo nove stručnjake, u odbrambenoj industriji trenutno radi 20.000 ljudi - rekao je Petković i dodao:

-Zašto samozvani vojni analitičar ne objavi svoju biografiju, pošto je na internetu nema, da vidimo kakva je to intelektualna gromada koja komentariše rad više od stotinu inženjera?

-Naziv je dobila jer je to naša vizija, da je iz srca srca Srbije, Šumadije.  Ovim raketnim sistemom pokrivamo naše granice. Srbija se zalaže za mir i stabilnost u regionu i ne predstavlja nikome pretnju- rekao je Petković.

- Od devet ljudi koliko radi u visokom menadžmentu, postavljeno je četvoro, uključujući i mene, za vreme mog mandata, a ostali su zaposleni u ovoj kompaniji 20 godina i više. Što se tiče srednjeg menadžmenta, od 63 zaposlenih, u kompaniju je za vreme mog mandata došlo osam ljudi. Sada otvaramo novu fabriku municije u Uzićima, a oglas za posao se danima vrti na lokalnom radiju i televiziji. Isto tako ide oglas na tv-u i radiju za prijem radnika u Fabriku borbeni složenih sistemi u Velikoj Plani. Ako Radić ima da preporuči na primer varioce koji bi radili u Velikoj Plani nek ih pošalje na razgovor za posao i ako zadovoljavaju tražene kvalifikacije, znanje i iskustvo biće primljeni. Tako da ne možemo da govorimo o partijskom zapošljavanju.- objašnjava direktor SDPR Jugoslav Petković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nema partijskog zapošljavanja: Direktor SDPR Petković odgovorio na optužbe

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2017

Vojni analitičar Aleksandar Radić juče je komentarišući aktuelni Sajam naoružanja "Partner", koji se odvija u Beogradu, izjavio da kompanija namenske industrije Yugoimport SDPR "funkcioniše kao partijska firma SNS". Direktora SDPR Jugoslav Petković odgovorio je na optužbe na račun rada kompanije...-...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.