DIREKTNO JE NALETEO NA NAS Jeziva ispovest oca mališana sa Karaburme - pokušavao sinu da otvori disajne puteve

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 15:39

"DIREKTNO JE NALETEO NA NAS" Jeziva ispovest oca mališana sa Karaburme - pokušavao sinu da otvori disajne puteve

Dečaci od devet i četri godine koji su teško povređeni u nesreći koja se dogodila sinoć na Karaburmi, nalaze se u bolnici, a bahati vozač je uhapšen.

Dečak (9) nalazi se u Urgentnom centru, dok se njegov mlađi brat (4) nalazi u Dečjoj bolnici u Tiršovoj, a lekar Mihailo B. (42), otac dečaka koji su teško povređeni, objasnio je kako se dogodila nesreća u kojoj su njegovi sinovi teško povređeni.

- Bili smo na pešačkom prelazu u Ulici Marijane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gregoran. Autobus se zaustavio i mi smo krenuli da pređemo. Došli smo do polovine pešačkog prelaza, ali je automobil zaobišao autobus i direktno naleteo na nas. Prvo je vozilo udarilo starijeg sina i odbacilo ga 10 metara, onda je udario u mene i zavrteo me. Nakon toga udara u mlađeg sina i odbacuje ga pod drugo vozilo - rekao je on.

S obzirom na to da je lekar, kada je video da mu je stariji sin teško povređen odmah mu je prišao i, kako kaže, pokušao da mu otvori disajne puteve.

- Trenutno se nalazi u komi i ima prelom lobanje, ali nadamo se najboljem. Mlađi sin je sada dobro - ima prelom leve butne kosti sa pomeranjem, tako da ga čeka operacija sa ugradnjom pločica i šrafovima - dodao je on, kao i da je on prošao s naprslim rebrima, ali nije hospitalizovan.

Podsetimo, beogradska policija uhapsila je danas vozača automobila "sitroen c5" crne boje, koji je sinoć oko 21 sat u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50, udario dečake, pa pobegao s lica mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.