DINČA U IZOLACIJI!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DINČA U IZOLACIJI!

Na nastupu u Zrenjaninu, u okviru velike turneje novih „Zvezda Granda“, Milan Dinčić Dinča je izostao. Iako je programom planirano da otpeva svoju pesmu, na iznenađenje publike, njega nije bilo na bini. Kako Kurir saznaje, Dinča je svoje gostovanje završio u obližnjem domu zdravlja, jer je pao u frku od snažnog lupanja srca zbog koga nije mogao da udahne vazduh. Iako nije prvi put da se to dešava, ljudi iz organizacije, uspaničeni, nisu znali šta da rade s njim, pa su odmah potražili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stručnu pomoć. Kako je Kurir nedavno pisao, Dinča je iz istih razloga već posetio lekara, koji mu je umesto srčanih tegoba konstatovao psihičke probleme uzrokovane tremom i savetovao mu pomoć psihologa. Međutim, navodno zbog brojnih obaveza i zakazanih promocija, Milan je ignorisao uputstva koja mu je dao kardiolog kad je ustanovio da mu je srce sasvim u redu.

- Nije da on nije ozbiljno shvatio to što mu je lekar rekao, samo je mislio da može još malo da pričeka - navodi izvor Kurira blizak mladom grandovcu, i dodaje:

- Do sada je na svetlu dana umeo nekako da se nosi s tim, ali je noću, kad se sve stiša, imao problem s lupanjem srca i opštom uznemirenošću.

Kako tvrdi naš izvor u Domu zdravlja, medicinsko osoblje ga je jedva smirilo.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.