DIJANI HRKALOVIĆ ODUZETI PIŠTOLJ I PANCIR TOKOM PRETRESA! Zaplenjeni prsluk imala zbog zabrinutosti za BEZBEDNOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2021, 12:41

DIJANI HRKALOVIĆ ODUZETI PIŠTOLJ I PANCIR TOKOM PRETRESA! Zaplenjeni prsluk imala zbog zabrinutosti za BEZBEDNOST

Tokom sinoćnjeg pretresa stana Dijane Hrkalović, bivše državne sekretarke u MUP osumnjičene za trgovinu uticajem, policija je pronašla i zaplenila oružje i pancir

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Hrkalovićevoj je zaplenjeno oružje za koje je imala obe potvrde – i za držanje i za nošenje.

Pancirni prsluk koji je zaplenjen signalizira da je, očigledno, brinula za svoju bezbednost.

Izvor, pak, negira da je u akciji policije zaplenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veća količina novca iz sefa Hrkalović. Takođe, otkriva i da se očekuje da će bivša sekretarka MUP odbranu izneti naknadno, odnosno da se za početak branila ćutanjem.

- Hrkalović će odbranu izneti verovatno tek nakon što joj budu predočeni dokazi protiv nje, ne pre toga - kaže sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREBROJAN NOVAC IZ SEFA DIJANE HRKALOVIĆ Evo koliko evra su policajci našli tokom pretresa njenog luksuznog stana

Izvor: Blic, 16.Okt.2021

U ekstremno lukzunom stanu bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović policija je u sefu pronašla oko 50.000 evra. Nakon saslušanja Hrkalović je smeštena u pritvorsku jedinicu u kojoj je sama. Tokom prijema u pritvorsku jedinicu Centralnog zatvora ona nije komunicirala, povremeno su joj se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.