Izvor: B92, 16.Mar.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DHSS i SDU sa LDP-om

Beograd -- U Liberalno-demokratskoj partiji kažu da ne pregovaraju ni sa jednom strankom o zajedničkom nastupu izborima.

Funkcioner LDP-a Zoran Ostojić je agenciji Beta rekao da je ta stranka, pored Demokratske stranke i Srpske radikalne stranke, partija koja može sama da izađe na izbore. Dodao je da će se na listi LDP-a naći i Demohrišćanska stranka Srbije i Socijaldemokratska unija.

"DHSS i SDU su naši stalni partneri i oko toga ne treba pregovarati. Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj listi koja će se zvati 'LDP - Čedomir Jovanović'", rekao je Ostojić ali nije želeo da precizira koliko je tim strankama ponuđeno mandata.

Dodao je da za nastup na lokalnim izborima, lokalni odbori imaju slobodu da pregovoraju o zajedničkom nastupu ali ne sa SRS-om.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.