DEVOJKA IZVUČENA IZ REKE! Kraj potrage u Novom Sadu, evo ko je spasao i gde se trenutno nalazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 18:45

DEVOJKA IZVUČENA IZ REKE! Kraj potrage u Novom Sadu, evo ko je spasao i gde se trenutno nalazi

Nepoznata mlađa ženska osoba skočila je sa mosta Duga u Novom Sadu, a brzom reakcijom jednog građanina izvučena je iz vode.

Devojka je sa mosta skočila danas oko 17.10 sati. Obaveštena je policija i Hitna pomoć, a srećom i brzom intervencijom jednog građanina koji je ušao u vodu ona je spasena.

- Devojka je prevezene u KC Vojvodine i verujem da je u dobrom stanju - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Kako je objasnio ne zna se razlog zašto i kako je devojka završila u reci Dunav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPASENA DEVOJKA KOJA JE SKOČILA SA MOSTA U NOVOM SADU! Iz vode je izvukao jedan od građana!

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2023

Ona je nakon inicijalnog zbrinjavanja u svesnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije dečje bolnice u Novom Sadu na dalju dijagnostiku i lečenje. Maloletna devojka koja je skočila sa mosta Duga u Novom Sadu danas oko 17 časova, izvučena je na obalu. Kako saznajemo, nju je čamcem iz vode izvukao...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.