DEVOJKA (17) POPILA PIĆE U DISKOTECI I UMRLA! Misteriozna smrt potresla je celu Srbiju, snimak iz noćnog kluba OBRISAN, počinioca nigde?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 22:16

DEVOJKA (17) POPILA PIĆE U DISKOTECI I UMRLA! Misteriozna smrt potresla je celu Srbiju, snimak iz noćnog kluba OBRISAN, počinioca nigde?!

I dan danas nije utvrđeno zbog čega je nesrećna devojka preminula na licu mesta

Vesela, duhovita i nestvarno lepa, tako pamte (17) koja je na Božić 2011. godine tragično preminula. Rođena je 1994. godine u Prokuplju, tu je i živela i išla u tehničku školu "15. maj". Svi su je pamtili kao devojku koja je volela da vozi rolere i jednog dana je želela da bude policijski inspektor kao njen otac.

Na Božić 2011. godine devojka je izašla sa svojim drugaricama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u diskoteku, srušila se na pod i iz diskoteke se nije vratila kući. Do dana današnjeg nije utvrđeno da li je preminula prirodnom smrću ili je ubijena. U emisiji na Jutjubu "Balkanske prevare", govorila je o ovoj misterioznoj smrti i njena majka. "Bila je zlatno dete, dete za poželeti. Inteligentna, lepa, poslušna, dobar učenik i dobra drugarica", ispričala je majka.

Preminula devojka je odrasla u srećnoj porodici, obožavala je oca koji je bio policajac, a majka joj je bila najbolja prijateljica. Imala je i dve sestre i brata i kako je rekao privatni detektiv, moglo se reći da je bila iz veoma uzorne porodice. Majka je rekla da se bavila rukometom i da je bila potpuno zdrava devojka i da je izuzetne rezultate postizala u sportu. "Gde god je bila galama i smeh tu je bila ona. Volela je da se lepo oblači, da se druži. Deca su je volela, štitila je slabije od sebe uvek. Znala je da izađe i da stane pred muškarca koji je za glavu i po viši od nje, ako je on maltretirao manje dete, ona bi uskočila da im pomogne", rekla je majka.

Godine 2010. počela je da izlazi u diskoteku "Kastelo". Kako je rečeno u emisiji, to je bila najpoznatija diskoteka u Prokuplju. Vlasnik diskoteke bio je prijatelj njenog oca, pa su je roditelji baš zato i puštali. Kako se navodi u toj diskoteci je ona uvek imala rezervisano mesto i osećala se bezbedno i volela je da učestvuje u svim zabavnim sadržajima koji su tamo bili organizovani. "Održavali su neku žurku gde je bilo biranje najlepše devojke u kafiću i ona je pobedila. Žurka se zvala 'Miss white'. Ništa nju to nije ponelo previše, nasmejano je rekla 'Mama izabrali su me za mis'.Iako je imala ponude od različitih mladića, nije imala momka", rekla je njena majka.

Preminula devojka je novogodišnju noć 2010. na 2011. godinu provela u kafiću "Kastelo", a samo sedam dana nakon toga, dogodila se velika tragedija. "Božić smo proveli kao i svaka porodica. Ustala sam rano i spremila česnicu. Negde oko pola 10 sam počela da ih budim da ustanu jer je trebalo brata da vodi kod strica da bude položajnik. Kod nje je tog prepodneva došla drugarica. Tada se požalila da je boli stomak, ali svi su mislili da se radi o menstrualnim bolovima", rekla je majka.

Drugarica i ona su tada otišle u crkvu i to je bio zadnji put da je tamo kročila. Uveče su otišle u "Kastelo", gde je te večeri nastupao bend "Posetioci". "Njoj je zvonio telefon, zvao je menadžer kafića Kastelo, čovek je iz Niša, ja ga lično ne znam. Zvao je na telefon da potvrdi da će ona doći na tu žurku. Čudno mi je bilo to tek kasnije kad se tragedija dogodila, zašto bi on nju zvao?", rekla je majka.

Kako je ispričala majka, ona je pre diskoteke sela na piće. Njeno društvo je pilo kafu, a ona samo vodu. "Ručala je normalno, bila je normalno raspoložena, ništa nije prethodilo tako užasnoj smrti", rekla je majka i dodala da joj je ona to veče donela pare koje je zaboravila kod kuće. "Pitala me: 'Možeš li da mi spustiš pare do stepenica koje se nalaze prekoputa diskoteke 'Kastelo', rekla sam da mogu. Tu je bilo 75 dinara. Prešla je ulicu, dala sam joj novac, poljubila sam je i otišla je u kafić. To je bio zadnji pogled na nju, a ja apsolutno nisam slutila da je više neću videti", ispričala je majka.

U diskoteku je ušla oko 22.30 te večeri, otišli su svi prijatelji za njen sto i poručili piće. Ona je naručila "Šveps", kao i njena drugarica, a kako se navodi u emsiji, ostali su naručili neke druge sokove. "Bile su njene drugarice sa njom za stolom i dečko od jedne drugarice čiji je otac bio šef obezbeđenja u 'Kastelu'", dodala je majka, Kako je rečeno, ona se sjajno provodila, plesala je sa drugaricama i sve je bilo kao inače. U jednom trenutku otišla je sa drugaricom do toaleta, da popravi šminku. Vratili su se za sto i otprilike oko 22.45, a ona je popila do kraja svoje piće, a dva minuta kasnije je pala na pod. "Popila je poslednja dva gutljaja pića kad se vratila iz toaleta, i samo je pala na kolena i krenula joj je pena iz usta", rekla je majka.

Drugarice su počele da se smeju i mislile su da se šali i da se saplela, vikale su joj da ustane, ali se više nije pomerala i nastala je panika. Dečko od drugarice je pokušao da joj pruži prvu pomoć i ona je odvezena u bolnicu. Tada su drugarice javile i njenoj majci šta se dogodilo. "Rekle su mi, hitno dođite u Hitnu pomoć, pozlilo joj je. Pomislila sam Božić je, možda je dete pojelo ili popilo više nego što treba, ali ona alkohol nikad nije pila. Dohvatila sam samo knjižicu i otrčala sam tamo. Ali čim sam izašla iz kuće, susreo me čovek sa crnim automobilom, i dan danas ne znam ko je taj čovek, otvorio je prozor auta i pitao me, gospođo gde živi ovde Simke policajac. Ja sam ga pitala zašto, ja sam njegova supruga, a on je rekao: Ulazite u kola, vama je ćerka umrla. Tim rečima je rekao, presekao me... Ušla sam u ta kola, odvezao me u Hitnu pomoć. A ja to nisam verovala. Niko od njenih drugarica nije bio u hitnoj kad sam stigla, ja sam došla do doktorke, a videla sam da je ležala na podu, na pokretnim onim nosilima, videla sam da ima cev u ustima i da su joj oči pola otvorene. Doktorka me pitala da l  boluje od srca i da li je na 'nečemu', rekla sam ne, da je dete sportista, da se ne drogira. Ništa mi nije odgovorila, ušla je unutra i za dva, tri minuta je izašla i rastreli su sve. Odvezli su je na trijažno, sve vreme su je reanimirali, čuli smo da se ne čuje više aparat. Ona je bila mrtva... Došla sam do nje, zvala sam je, nije bilo reakcije. Učinilo mi se kao da sam čula njen uzdah, doktor je opet uključio aparat, ali ništa... Dete je zdravo izašlo iz kuće. Ja sam se sve vreme nadala da će da je vrate iz bolnice, da je ona preživela, nisam verovala, ali ne... Htela sam da se radi obdukcija, jer je nemoguće da dete umre potpuno zdravo. Obdukcioni nalaz je potvrdio da je moja ćerka umrla na licu mesta u 22 časa i 45 minuta u diskoteci, ali uzrok smrti je ostao nepoznat. Obducent koji je profesor na fakultetu nam je saopštio da mu se to nikada nije desilo, da nikad nije imao takav slučaj. Njoj je svaki organ ostao na mestu i zdrav, dete je mrtvo, a zdravo. Rekao je da toksikološke analize mogu da pokažu uzrok smrti i da sumnja da je u pitanju bio neki jak otrov", rekla je majka pokojne devojke.

Do danas nije utvrđeno od čega je preminula nesrećna devojka, a majka je ispitivala i njene drugarice misleći da joj je neko sa strane stavio nešto u piće. "S obzirom na praznik, kasno je započeta obdukcija, krv nije uzeta, kasno je uzeta. Svi ti jači otrovi se povlače iz krvi posle 10, 11 sati", rekla je majka, dok je privatni detektiv dodao da je "policija postupila amaterski i provincijski", misleći na to da nisu uzeli sadržaj iz flašice iz koje je pila, kao ni DNK i ostale tragove. Kako je još navedeno u emisiji, snimak sa nadzornih kamera je bio obrisan, a kamera je baš gledala na sto gde je ona bila. Postavlja se pitanje da li je ova devojka ubijena, ali nikada nije utvrđen razlog zbog koga bi se to dogodilo. "Ono što je jedino meni palo na pamet je da je ona izgubila glavu zbog svoje lepote i ništa drugo..", rekla je njena majka, a kako je rečeno u emisiji, otac je u međuvremenu preminuo od tuge.

Srbija Danas/Mondo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.