DEVOJČICA UBACILA DEČAKA U BUNAR! Kamere zabeležile JEZIV prizor - opravdanje deteta JOŠ JEZIVIJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 13:45

DEVOJČICA UBACILA DEČAKA U BUNAR! Kamere zabeležile JEZIV prizor - opravdanje deteta JOŠ JEZIVIJE (VIDEO)

Iz policije su saopštili da je devojčica rekla da je kobnog dana samo "imitirala scenu iz jedne televizijske emisije"

Devojčica stara 7 godina bacila je četvorogodišnje dete u bunar tokom igre jer je "videla da tako to rade na televiziji". Jeziv incident, koji su snimile sigurnosne kamere, dogodio se 8. marta u jednom selu u Kini.

Na snimku se vidi kako se dvoje mališana igraju na ulici, a devojčica u jednom trenutku podiže dete i nosi ga do bunara. Dečak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušava da se zadrži za drugaricu, ali ga devojčica pušta da upadne u bunar dubok najmanje pet metara.

Srećom, meštani su čuli vrištanje mališana i odmah su potrčali da ga spasu. Dečak je izvučen iz bunara posle nekih desetak minuta. Iz policije su saopštili da je devojčica rekla da je kobnog dana samo "imitirala scenu iz jedne televizijske emisije".

Na snimku se vidi i kako devojčica kruži oko bunara u koje je bacila dete, a potom kako odlazi. Dete se samo pukom srećom nije udavilo jer je u bunaru bilo vode.

Baka nesrećnog dečaka rekla je da je tragala za unukom i da je čula njegove vriske. Ubrzo je shvatila da je dečak u bunaru. Baka je potom zamolila jednog mladića da joj pomogne da uz pomoć kanapa izvuče unuka napolje.

- Dečak je slušao baku koja mu je govorila da ostane miran i da se ne bacaka, kako bi se održao na vodi. Potom se taj mladić uz pomoć kanapa spustio u bunar i izvukao dete - rekla je jedna žena, koja je bila očevidac dramatičnog događaja.

Dečak se nagutao vode, ali srećom, njegovo zdravstveno stanje je stabilno. Kako navode lokalni mediji, mališani su komšije i stalno se druže.

Porodica devojčice izvinila se porodici dečaka i kao odštetu su ponudili novac i nešto hrane.

- Devojčica je svesna da je uradila nešto pogrešno. U pitanju su deca, koja nisu još svesna opasnosti - saopštili su nadležni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.