DEVOJČICA IZ RIPNJA JOŠ BILA ŽIVA KADA SU JE NAŠLI: Lekari pokušali da je reanimiraju - nije joj bilo spasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 19:47

DEVOJČICA IZ RIPNJA JOŠ BILA ŽIVA KADA SU JE NAŠLI: Lekari pokušali da je reanimiraju - nije joj bilo spasa

Ubica je devojčicu izbo nožem po stomaku i grudima.

Stojan I. (38) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio devojčicu (16) i povredio njenu majku, babu i ujaka.

Lekari pokušali da je reanimiraju nesrećnu devojčicu odmah po dolasku Hitne pomoći, jer je tinejdžerka davala znake života kad su je našli.

Prema rečima komšinice kod koje je otrčala sestra ubijene devojčice, Stojan je devojčicu silovao, ubio, a potom došao u njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuću da ubije i njih.

- Stojan je devojčicu izbo nožem po stomaku i grudima - kaže izvor.

Kako je ispričala komšinica, kod koje je dotrčala sestra ubijene devojčice, Stojan je krenuo sa njom i njenim bratom i sestrom do prodavnice da nešto kupe, zatim je brata devojčice i devojčicu odvezao do prodavnice, a kada je brat izašao iz auta, odvezao se sa tinejdžerkom do šume.

Kako komšinica tvrdi da joj je sestra ubijene rekla, on ju je kod pruge, navodno, silovao i ubio. Potom, kako dalje kaže komšinica, došao do porodične kuće ubijene i započeo krvavi pir.

Napao je njenu braću i sestre, a najmlađi članovi porodice su se sakrili ispod kreveta, rekla nam je komšinica koja je prva videla sestru ubijene.

- Ubio je moju sestru, a onda je došao po nas - kroz suze je rekla sestra ubijene tinejdžerke.

Komšije su rekle kako je Stojan imao psihičkih problema.

Da podsetimo, zločin se dogodio danas nešto posle 14 sati u naselju Ripanj, kada je osumnjičeni Stojan Ilić, iz zasad nepoznatog razloga ubio maloletnu devojčicu, pa pokušao da oduzme život i članovima njene porodice. Stojan je nakon izvršenog dela bio u bekstvu, ali se brzo predao policiji.

Prema prvim navodima, on je imao psihičkih problema i verovao je da mu je bačena crna magija. Istraga ovog stravičnog zločina je u toku.

Sve vesto o jezivom zločinu u Ripnju čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.