DEVOJČICA (5) SE OTROVALA: Uzrok je bio HLOR U VODI - zbog kobne greške završila u TEŠKIM MUKAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2023, 19:44

DEVOJČICA (5) SE OTROVALA: Uzrok je bio HLOR U VODI - zbog kobne greške završila u TEŠKIM MUKAMA

Petogodišnja devojčica navodno je otrovana hlorom nakon papreno plaćene ulaznice u akva parku- roditelji zahtevaju povraćaj novca.

Ešli i Džesika Karvud doživel su pravu noćnu moru nakon posete jednog akva parka u Engleskoj, koji je zapravo bio rodjendanski poklon za njihovu petogodišnju ćerku.

Porodica je izjavila da su kod devojčice primećeni simptomi teškog kašljanja i izuzetnog peckanja očiju, 15 minuta po izlasku iz vode. Dodali su i da oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu jedinstven slučaj i da su i druge porodice prijavljivale iste ili slične situacije.

Otac nesrećne devojčice rekao je da su spasioci na bazenu pokušali da opravdaju ovaj slučaj izgovorom da je pumpa za vodu bila pokvarena, te je ispustila veći nivo hlora nego obično.

Nakon detaljnog pregleda doktori su ustanovili da je zaista došlo do trovanja hlorom, ali da devojčica, srećom, nije u životnoj opasnosti.

Porodica je oštro osudila nemarnost osoblja u ovom akva parku i poručila da želi povraćaj novca jer ulaznice nisu bile jeftine. Cena karte po članu porodice iznosi 65 dolara.

Potparol ovog akva parka dao je samo kratku izjavu i rekao da je voda u svim bazenima strogo testirana i da do ovakvog slučaja, siguran je, nije moglo doći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.