DEVOJČICA (5) OTETA?! Igrala se u dvorištu pa NESTALA BEZ TRAGA - potresni apeli kruže društvenim mrežama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 15:25

DEVOJČICA (5) OTETA?! Igrala se u dvorištu pa NESTALA BEZ TRAGA - potresni apeli kruže društvenim mrežama (FOTO)

Devojčica (5) Kataleja nestala je u kvartu Novoli u Firenci u subotu oko 13 časova.

Majka je rekla da deteta nije bilo nigde kada se vratila sa posla. Kako prenose italijanski mediji, devojčica je u trenutku nestanka nosila belu košulju i ljubičaste pantalone.

Roditelji su podneli prijavu i počela je potraga u kojoj učestvuju karabinjeri, vatrogasci, pseće jedinice Arme i grupe volontera koje organizuje peruanska zajednica.

Mnogi apeli su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrenuti na društvenim mrežama. Kako se navodi, devojčica je nestala dok se igrala sa decom u dvorištu nekadašnjeg hotela Astor, zgrade u kojoj žive brojne porodice.

ATTENZIONE: FIRENZE

Ieri si è PERSA questa BAMBINA,zona NOVOLI

Si chiama CATALEYA,ha 5 anni e indossava questi PANTALONI ROSA

😭 pic.twitter.com/0o9jznHSLA

— miss_hyde (@solobea21) June 11, 2023

Majka je bila na poslu, kada se vratila nije je zatekla, a prema nekim svedocima devojčica se svađala sa nekim vršnjacima pre nego što je nestala, prenosi unionesarda.it.

Potraga je nastavljena tokom cele noći i celog jutra, nažalost bezuspešno. Karabinjeri su više puta proveravali zgradu i okolne ulice. Neki stanari su odbili da otvore vrata svojih soba i nisu pomogli.

Ostaje da se analizom slika koje su snimile kamere u okolini utvrdi da li se devojčica udaljila od zgrade. Sve hipoteze su otvorene, pa i ona o otmici, kažu istražitelji.

‼️ ITALY - MISSING GIRL - Cataleya Alvarez is 5 years old, Peruvian and disappeared from Florence on Saturday. Maybe she was kidnapped. Her mother is a young migrant woman who is raising her alone because her husband abandoned her. They live in an abandoned hotel. Spread the… pic.twitter.com/rvOa83hv4e

— ENoMW (@ENoMW) June 13, 2023

Nakon Katinog nestanka, njena majka je pokušala da izvrši samoubistvo. Ona je odvedena je u bolnicu i sada je u stabilnom stanju. Nakon što je saznala da joj je ćerka nestala, ona je obilazila komšiluk vičući ime svoje ćerke.

- Prošlo je previše sati, a ja ništa ne znam. Vratila sam se sa posla, a nje nije bilo - dodala je.

Condividiamo il più possibile! #Cataleya #scomparsa #Firenze pic.twitter.com/do7xwe8nPu

— Gaia (@Gaia93712891) June 11, 2023

U razgovoru sa novinarima, žena se priseća svađe koja se nedavno dogodila „sa porodicom na trećem spratu iste zgrade jer su pravili previše buke“, a zatim i napada koji se dogodio u istoj zgradi.

Komšija je rekao da se „devojčica igrala sa njegovom ćerkom“.

- Znam da su se posvađali i moja devojčica je ušla u kuću. Poslao sam je u sobu, mislio sam da je druga devojčica sa porodicom, mislim da je bila sa bratom - dodao je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.