DEVOJČICA (3) UMRLA TOKOM VAĐENJA ZUBA: Horor na stomatološkoj klinici, odmah pokrenuta istraga

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 08:09

DEVOJČICA (3) UMRLA TOKOM VAĐENJA ZUBA: Horor na stomatološkoj klinici, odmah pokrenuta istraga

Dete ima samo tri godine

Trogodišnja devojčica preminula je tokom vađenja zuba pod anestezijom na jednoj stomatološkoj klinici u ruskom gradu Tveru.

Policija i tužilaštvo istražuju okolnosti tragedije koja se dogodila u ponedeljak.

Roditelji su doveli devojčicu da izvadi zub u jednoj od specijalizovanih klinika. Tamo je detetu data anestezija, međutim, devojčica se posle intervencije nije budila i hitno je prebačena u lokalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolnicu. Nažalost, lekari nisu uspeli da spasu dete, preminula je nedolazeći svesti.

Policija je pokrenula istražni postupak dok regionalno tužilaštvo čeka rezultate istrage.

- Tokom uviđaja biće utvrđene okolnosti i uzroci incidenta i sagledana postupanja počinilaca. Reagovaćemo ako bude osnova - navode iz tužilaštva.

Petogodišnji Veles Pašnik, podsetimo, nedavno je preminuo u ukrajinskom gradu Lavovu nakon što je upao u komu tokom vađenja mlečnih zuba pod opštom anestezijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.