DEVOJČICA (12) ISPRIČALA DA JU JE PET MUŠKARACA MALTRETIRALO U JAVNOM TOALETU: Onda je ocu otkrila pravu istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 08:30

DEVOJČICA (12) ISPRIČALA DA JU JE PET MUŠKARACA MALTRETIRALO U JAVNOM TOALETU: Onda je ocu otkrila pravu istinu

Lagala jer je kasnila u školu.

Jedna 12-godišnja devojčica iz austrijskog grada Grac, prijavila je je prošla kroz pakao u sredu, oko 7.30 časova ujutru, kada ju je petorica nepoznatih muškaraca maltretiralo u javnom toaletu i tražili da im preda novac. Ipak, sada se čini da je istina drugačija.

Naime, kako dvanaestogodišnjakinja nije dobrovoljno predala novac i čvrsto uhvatila ranac kako joj ga ne bi oteli, jedan od nasilnika ju je zgrabio, bacio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na zemlju i primenio nasilje. Tek nakon pretnji da će pozvati policiju, nepoznati počinioci su je pustili i pobegli.

Barem je to bila njena verzija priče.

Kako se sada ispostavilo, zločin devojke je izmišljen.

Naime, devojčica je dan kasnije priznala ocu da je izmislila zločin jer je zakasnila u školu. Pošto je rano ujutro propustila vreme, prijavila je školi da je bila žrtva pokušaja pljačke. Na nagovor više ljudi zločin je prijavila policiji jer nije znala kako da se izvuče iz priče.

Pošto je devojčica bila svesna da laganjem ništa neće postići, rekla je ocu.

Trenutno nije poznat epilog ove priče iz Austrije, kao ni da li su devojčica ili njen otac sankcionisani zbog laži.

Izvor: Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.