DEVOJCI IZ PARAĆINA OD SILINE DETONACIJE POPUCALI ORGANI! Plin curio ceo dan u stanu, a onda je usledio potez koji je koštao života

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 12:22

DEVOJCI IZ PARAĆINA OD SILINE DETONACIJE POPUCALI ORGANI! Plin curio ceo dan u stanu, a onda je usledio potez koji je koštao života

Novi detalji stravične tragedije koja je zadesila Paraćin

Devojka (37) preminula je juče od posledica povreda zadobijenih u eksploziji plinske boce koja se dogodila u stambenoj zgradi u Paraćinu, a kako se saznaje, nesrećnoj ženi nije bilo spasa jer su joj od jake detonacije popucali unutrašnji organi.

- Lekari su uradili sve što su mogli, ali misija je bila nemoguća. Eksplozija je bila toliko jaka da prosto nisu imali šta da urade da joj pomognu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su joj neki organi popucali od detonacije - kaže izvor.

Kako se saznaje, žena koja živi u stanu iznad stana nesrećne devojke zadobila je povredu glave.

- Komšinicu su ušivali, ali niko drugi nije povređen. Jedna devojka iz susedne zgrade je ručala kad se sve desilo i cigla joj je uletela kroz prozor, samo pukom srećom joj je prošla iznad glave i nije je pogodila - kaže izvor.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema izjavama očevidaca, nesrećna devojka je od siline eksplozije bukvalno izletela sa terase i pala sa trećeg sprata. Kada je Hitna pomoć stigla, davala je znake života, ali je podlegla teškim povredama.

Praktično svi stanovi u toj zgradi pretrpeli su velika oštećenja, vrata su izletela iz futera, a razbijeno staklo svedočilo je o stravičnoj jačini eksplozije. Oštećeni su i stanovi iz zgrade preko puta, a svi stanari izleteli su iz njih, u panici.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ekspozija je unela nemir među stanarima ove, ali i susedne zgrade.

- Popucali su mi svi prozori, staklo je svuda. Ovo nije bila eksplozija, već zemljotres - rekla je jedna komšinica juče i dodaje da su svi uplašeni jer se nikada ovako jako nije čula detonacija.

Prema rečima druge komšinice, a kako se vidi i na fotografijama i snimcima, od eksplozije je ostala velika rupa na zidu i maltene je terasa na tom spratu srušena.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Vrata sa terase su mi pukla, farba popadala, opiljci su svuda, a u nekim stanovima su i cigle! Ogramna je rupa na tom stanu gde se desila detonacija. To je tako puklo, da sam misla da je negde pao avion - rekla je komšinica.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Dijana Antonijević/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.