DEVETORO POGINULO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Dečak (2) preživeo pukom srećom, jezive scene na licu mesta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:10

DEVETORO POGINULO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Dečak (2) preživeo pukom srećom, jezive scene na licu mesta (VIDEO)

Dečaka je spasio penzioner koji je čuo plač.

U saveznoj državi Viskonsinu, stravična saobraćajna nesreća odnela je devet života, ali je dečak (2) preživeo pukom srećom.

Iz kombija smrti, dečaka je spasio marinac u penziji koji je čuo zapomaganje, pa da je zatim našao uplakanog ispod olupine. On je bio svedok nesreće u kojoj je devet osoba izgubilo život.

Čuo sam cvileći zvuk koji dolazi od jedne od žrtava, ispod ruševina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To se pretvorilo u plač - ispričao je za medije.

Mališan je bio jedini preživeli.

Marinac u penziji video je kombi kako skreće na raskrsnicu, pravo na putanju nadolazeće poluprikolice koja je vukla mleko.

- Nisam mogao da shvatim da je kombi još uvek izlazio znajući da je poluprikolica tu. U vreme kada se sve dogodilo, polu je udario u vozilo - rekao je.

Vozač je pokušao da skrene da bi izbegao kombi, ali nije bilo vremena da osoba zakoči, rekao je. Na fotografijama olupine vidi se da je kombi potpuno zgnječen i otkotrljan na ivicu puta.

Marinac je pozvao hitnu pomoć pre nego što je odjurio ka olupini, gde je našao malenog dečaka kako plače tamo gde je izbačen iz kombija i izvukao ga na sigurno.

Rekao je da je bila mlada žena koja je bila jedva živa, ali da nije uspeo da je spase. Dečak je hitno prebačen u bolnicu gde su ga dočekali članovi porodice iz Virdžinije.

Ova nesreća je druga najsmrtonosnija u istoriji Viskonsina.

Izvor: Srbija Danas/Daily Mail

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.