DEVET PRAVILA ZA VELEMAJSTORA U PREVARI

Izvor: Kurir, 23.Maj.2011, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVET PRAVILA ZA VELEMAJSTORA U PREVARI

Svakom se omakne da prevari svog partnera. Neki to rade češće, neki povremeno, a retki nikada. A kako sakriti neverstvo?

1. Nikad ne priznajte prevaru

Uvek, al uvek koristite izlizanu, al delotvornu rečenicu: "Ali to nije onako kako izgleda!!!". Naravno, ako niste uhvaćeni na delu. Čak i kada je afera godinama iza vas, ni za živu glavu ne priznajte!

2. Za ženu i ljubavnicu kupujte isti parfem

Žene imaju razvijeno čulo mirisa. Nanjuše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << laž na kilometar, a drugu ženu na deset. Kada birate parfeme, odaberite isti za sve žene u vašem životu, osim za mamu.

3. Ribajte automobil posle svake prevare

Kosa, "slučajno" izgubljeni ruž za usne, račun iz radnje gde nikada ne kupujete - sve vas to može doći glave. Posle "štete" automatski u auto-perionicu.

4. Ujedanje nije dozvoljeno

Samo jednom se možete izvući pričom da je ugriz posledica preteške torbe, ali drugi put - nikako. Postavite jasna pravila ljubavnici - bez ujedanja i grebanja.

5. Nađite dobar alibi

Kum ili najbolji prijatelj mogu pomoći na početku, ali morate smisliti nešto kreativnije - upišite kurs italijanskog na drugom kraju grada, na primer.

6. Kako da sakrijete prevaru

Računi hotelskih soba, parkirališta i restorana odmah moraju da lete u korpu ili ih ne uzimajte.

7. Nikada ne izlazite sa ljubavnicom na javna mesta

Javna mesta izbegavajte sa ljubavnicom. Koliko god to moglo biti zamamno, nije pametno. Držite se predgrađa.

8. Hvalisanje zabranjeno

Niko osim vama najbližih ne sme znati za vaš dvostruki život. Tako sužavate krug potencijalnih lajatora, koji bi vas mogli slučajno ili namerno otkriti.

9. Nemojte varati

Tužno, ali istinito.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.