DETE PALO SA TRAJEKTA U MORE, MAJKA SKOČILA ZA NJIM: Putnici prisustvovali ogromnoj tragediji

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 14:14

DETE PALO SA TRAJEKTA U MORE, MAJKA SKOČILA ZA NJIM: Putnici prisustvovali ogromnoj tragediji

Majka i dete su odvojeno prevezeni helikopterom u bolnicu u Karlskroni.

Poljska policija saopštila je danas da su poginuli sedmogodišnje dete koje je palo sa putničkog trajekta u Baltičko more i detetova majka, koja je skočila u vodu za njim.

Portparol policije Marijuš Cijarka rekao je da nije bilo moguće spasti im živote. Obe žrtve bile su državljani Poljske, preneo je AP.

Portparol švedske pomorske administracije Jonas Franzen istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se tragedija dogodila juče, kada je dete palo u vodu, a majka odlučila da skoči za njim.

On je dodao da je dete palo sa visine od oko 20 metara.

U akciji spasavanja pomogli su brodovi i helikopteri iz Švedske i jedinica NATO saveza koji su se nalazili u okruženju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dečak (7) pao sa trajekta u more, majka skočila u smrt za njim! Tragedija na Baltiku tera suze na oči (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 30.Jun.2023

Nažalost, jutros smo primili informaciju od švedske strane da moramo preneti tu strašnu vest porodici jer su i dečak i žena mrtvi - rekao je portparol policije Mariuš Kiarka

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.