Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 10:19

DETE (8) INFICIRANO KORONOM! Mališan iz Bijelog Polja ima OBOSTRANU UPALU PLUĆA, poznato u kakvom je stanju

U beranskoj bolnici trenutno je na lečenju 45 pacijenata

Na Dečjem odeljenju Opšte bolnice u Beranama, koja je kovid bolnica za sever Crne Gore, izuzev opštine Pljevlja, leči se osmogodišnji pacijent iz Bijelog Polja koji je kovid pozitivan!

Po rečima direktora Opšte bolnice Berane dr Budimira Dabetića, dete ima obostranu upalu pluća, ali je u stabilnom stanju.

U beranskoj bolnici umrla je pacijentkinja iz Rožaja (54) pozitivna na korona virus. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je imala i hroničnu bubrežnu insuficijenciju.

Trenutno je na lečenju 45 kovid pozitivnih pacijenata, a za dva pacijenta čeka se nalaz.

Životno su ugrožena četiri bolesnika, a dva su na neinvazivnoj respiratornoj podršci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Koronom inficirano dijete od 8 godina! Mališan iz Bijelog Polja ima obostranu upalu pluća

Izvor: SandzakPress.net, 10.Avg.2020

Na dječijem odjeljenju Opšte bolnice u Beranama, koja je kovid bolnica za sever Crne Gore, izuzev opštine Pljevlja, leči se osmogodišnji pacijent iz Bijelog Polja koji je kovid pozitivan! On ima obostranu upalu pluća. Dete je u stabilnom stanju. Ovo je izjavio direktor Opšte bolnice Berane dr...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.