DETALJNA REKONSTRUKCIJA SVIREPOG UBISTVA! Jelena sišla sa nasipa da se pozdravi sa ubicom?

Izvor: Press, 14.Apr.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJNA REKONSTRUKCIJA SVIREPOG UBISTVA! Jelena sišla sa nasipa da se pozdravi sa ubicom?

Kompletna rekonstrukcija urađena je na osnovu obdukcije Jeleninog tela, DNK analize tragova nađenih na mestu zločina ispod njenih noktiju, ali i veštačenja na samom terenu gde je ubistvo učinjeno.
Foto:srbijadanas.com
- Ono što smo gotovo nepobitno utvrdili jeste da je Jelena poznavala ubicu. Da li je to bio neko iz njenog najbližeg okruženja, još ne znamo, ali nju nije ubio neko koga je tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << površno znala. Jelena je ubicu najverovatnije srela trčeći na stazi na nasipu, dok je on bio desetak metara daleko od staze gde je trčala. Pošto su tragovi krvi i njeno telo pronađeni poprilično daleko od staze, pretpostavka je da je ona sišla sa nasipa i krenula da se pozdravi sa ubicom. Dakle nesrećna žena nije ni slutila šta joj se sprema - kaže izvor iz istrage.
Sam čin ubistva bio je posebno dramatičan.
- U onom trenutku kada je Jelena prišla dovoljno blizu ubici, on je izvadio drvenu palicu ili čekić i naneo joj prvi udarac u glavu. Šokirana žena, koja u tom trenutku nije znala šta je snašlo, počela je da beži. Dakle, netačna je informacija da se branila, da je čak povredila žrtvu. Ispod njenih noktiju nisu otkriveni ničiji DNK ostaci, a i njena krv je pronađena na nekoliko mesta u krugu od desetak metara. Nažalost Jelena nije stigla da pobegne, krvnik ju je vrlo brzo stigao i smrskao joj lobanju.
 
Foto: Srbija Danas

 
Podatak da ju je ubica toliko puta udario u glavu, govori o velikoj mržnji, karakterističnoj samo za bliske osobe. I to govori u prilog tezi da je Jelena dobro znala krvnika - dodaje izvor iz istrage.
Poslednji čin ove drame, bio je uklanjanje leša.
- Ubica nije imao mnogo prostora za manevar jer se sve događalo na mestu gde prolazi puno ljudi. Zato je Jelenino telo bacio samo u obližnji kanal, zapetljao ga među vrbe, a čak nije stigao ni da ukloni ostale tragove, kao što su njen mobilni telefon, patika, šnala...potom je brzo napustio mesto zločina.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

REKONSTRUKCIJA SVIREPOG ZLOČINA: Jelena mirno prišla ubici, tek posle prvog udarca počela da beži!

Izvor: NaDlanu.com, 14.Apr.2016

Jelena Marjanović je sasvim sigurno znala ubicu.. Srela ga je na polovini nasipa i čak sišla sa staze gde je trčala da ga pozdravi.. Kada ju je napao, počela je da beži, ali ju je on stigao, smrskao joj lobanju i telo bacio u kanal....Nesrećna pevačica najverovatnije je, ne sluteći šta joj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.