DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO RUMU! MUČIO ČOVEKA DO SMRTI ZBOG POGREŠNE DOJAVE: Mislio da je žrtva puna ko brod zbog navodne prodaje kafića

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 22:30

DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO RUMU! MUČIO ČOVEKA DO SMRTI ZBOG POGREŠNE "DOJAVE": Mislio da je žrtva puna ko brod zbog navodne prodaje kafića

Mislio da žrtva ima puno novca od prodaje kafića, pa mu upao u kuću i nasmrt ga pretukao.

Muškarac star pedeset godina koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pre nekoliko dana nasmrt pretukao muškarca starog šezdeset i osam godina u njegovoj kući u Rumi izgleda da je, kako nezvanično saznaju mediji, pogrešno informisan te je zločin izvršio u nadi da će se domoći novca koji je navodno pokojnik držao u kući.

- On je sasvim pristojno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << živeo. Držao je odgajivačnicu dobermana i bio je poznat po kvalitetnim pasminama te rase i van Srbije. Imao je dobra primanja ali to nisu bile neke astronomske cifre. Međutim, Rumom se proneo glas da je prodao kafić koji je nekada držao ali se ispostavilo da ga je on samo zatvorio i iznajmljivao ga povremeno za razne proslave. Verovatno ga je neko "tipovao" i osumnjičenom rekao da trenutno ima puno novca od prodaje kafića. To su i prvi rezultati istrage koja je još u toku i pokazali zato što je u kući izvršena premetačina a s obzirom na to da je  mučki ubijen, verovatno je ubica pokušavao da iznudi od njega informaciju gde krije novac - priča za medije izvor blizak istrazi.

Dodaje da je istragom utvrđeno i da je osumnjičeni ukrao žrtvin automobil koji je prodao poznaniku iz Sremskih Karlovaca protiv koga je podneta prijava za krivično delo prikrivanje.

Beživotno telo pronađeno je nakon što se nekoliko dana nije javljao na telefon sinu a komšije su ga navodno poslednji put videle u subotu.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je priznao da je ubio šezdesetosmogodišnjaka, a policija, u saradnji sa VJT u Sremskoj Mitrovici, nastavlja intenzivan dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva.

 Prema rečima sina ubijenog, on se 5. marta obratio se policiji nakon što je pronašao telo oca u njegovoj kući na podu spavaće sobe, a pored njega bio je i doberman. U sobi su se videli tragovi krvi i povrede na prstima ruke pokojnika.

Prema rečima sina, ubijeni je živeo sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana. Takođe, sin je prijavio da se u dvorištu i ispred kuće ne nalazi automobil marke BMW koji je koristio njegov otac.

U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a na rukama su bile uočljive povrede i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je najverovatnije naneo pas. Takođe, pronađena je i bejzbol palica s tragovima crvene boje nalik na krv.

Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a pokazala je da su na telu pronađene višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a uzrok smrti je davljenje.

Uznemirene komšije ubijenog muškarca iz Rume koji je ubijen u porodičnoj kući u ovom gradu, rekle su za medije da se već danima se ulicom osećao neprijatan miris.

- Nismo ni pomislili da je neko u ulici ubijen, zaista smo u šoku. Koliko znamo, nije bio problematičan. Delovao je fino, uvek se javljao u prolazu. Radio je puno, od pčela pa sve do popravke automobila - rekla je uznemirena komšinica.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Zlatko Čonkaš/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.