DETALJI UŽASA U VRANJSKOJ BANJI: Otac nastradale žene pronašao tela, komšije tvrde da je bračni par ZAKLAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 12:01

DETALJI UŽASA U VRANJSKOJ BANJI: Otac nastradale žene pronašao tela, komšije tvrde da je bračni par ZAKLAN

On ih je našao mrtve, šlogirao se čovek, a nakon toga pozvao policiju.

U lokvi krvi danas su ispred svoje vikendice u Vranjskoj Banji pronađeni Slavoljub M. (47) i njegova nevenčana supruga Branka A. (41) .

Tela je pronašao otac nesrećne žene.

- Na toj adresi živeli su ubijeni muž i žena. Nisu imali dece, a kuću im je kupio njen otac. Ona je radila u jednoj firmi, dok muž nigde nije radio. Ona jutros nije došla na posao i kolege su je zvale, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nije javljala. Na kraju su pozvali njenog oca da vide zašto nije došla i pošto čovek nije znao o čemu je reč, otišao je do kuće - pričaju komšije.

- Majci ubijene žene su rekli samo za zeta i ona se onesvestila i odveli su je u bolnicu, za ćerku još ne zna - kažu komšije i dodaju da je bračni par zaklan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVI PRIZORI U VRANJSKOJ BANJI Bračni par ubijen u dvorištu vikendice, tela u lokvi krvi pronašao ŽRTVIN OTAC (FOTO)

Izvor: Blic, 20.Jul.2020

Par koji je jutros oko osam sati ujutru pronađen u lokvi krvi u Vranjskoj Banji su Slavoljub Mladenović (1973) i njegova nevenčana supruga Branka Anđelković (1979).

Nastavak na Blic...

OTKRIVENO KOJIM ORUŽJEM JE POČINJENO UBISTVO DVOJE SUPRUŽNIKA: Novi detalji stravičnog zločina u Vranjskoj Banji

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020

Tela je pronašao Brankičin otac Staniša, koji je bio zabrinut jer njegova ćerka nije otišla na posao, a nije mu se javljala ni na telefon...Supružnici Slavoljub M.(47) i Brankica A. (41) pronađeni su u ponedeljak ujutru mrtvi u lokvi krvi, ispred kuće u kojoj žive već skoro desetak godina,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.